• OZNAM k otvoreniu školského roku 2020/2021

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2020/2021 je v stredu 02.09.2020 o 8.30 hod. v jednotlivých triedach za dodržania bezpečnostných opatrení v súlade s odporúčaniami MŠVVaŠ SR (ruky – odstup – rúška).

            Pri ceste do školy sa žiaci riadia aktuálnymi opatreniami ÚVZ SR a pokynmi RÚVZ.Odporúčame minimalizovanie zhromažďovania osôb pred školou.

            Stredná škola zabezpečí dezinfekciu rúk všetkých osôb pri vstupe do budovy.

            Zákonný zástupca predkladá pri prvom nástupe žiaka do školy čestné prehlásenie Dotazník a vyhlásenie zákonného zástupcu alebo po každom prerušení dochádzky žiaka do strednej školy v trvaní viac ako 3 dni predkladá písomné vyhlásenie Vyhlásenie zákonného zástupcu o tom, že žiak neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie.

            Žiak nosí rúško všade vo vnútorných priestoroch strednej školy.

            Každý žiak 2. septembra 2020 si so sebou donesie:

            Žiak 1. ročníka si so sebou ešte prinesie:

            • občiansky preukaz
            • rodný list
            • vysvedčenie za 9. ročník

            Učebnice si žiaci budú preberať 02.09.2020.Žiakovi bude po vstupe do budovy zmeraná telesná teplota. Žiadame rodičov, aby neposielali do školy deti s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby. Nikto s takýmito príznakmi infekcie nesmie vstúpiť do priestorov školy.

            Dôležité odkazy:

            https://www.minedu.sk/24910-sk/stredne-skoly/

            https://www.minedu.sk/b-groehling-na-novy-skolsky-rok-sme-pripraveni/

            Podmienky vstupu do školy